Full Color Referentie Boek

Maak Je Eigen Kleur Testpagina’s Op Je Kleurenprinter
Full Color Book
Deze reactie kregen wij recent binnen via onze site www.fullcolorbook.com
“Dank voor de snelle afhandeling, ik kan mededelen dat het electronische boek prima heeft gewerkt. Wij hadden geinvesteerd in een logo en hiervoor een dure ontwerper ingeschakeld. Wat wij ook probeerden op onze interne kleurenprinter, we kwamen niet in de buurt van de kleur die onze ontwerper heeft gekozen. Door dit e-boek te gebruiken hebben wij makkelijk, samen met de ontwerper, de juiste kleur kunnen kiezen en hierdoor hebben wij veel tijd kunnen besparen.
groet,
(de naam is op verzoek weggelaten)
directeur”
Wat was het probleem?
Deze directeur wilde een specifieke kleur printen en het geprinte resultaat viel hem tegen. Telkens veranderde hij de kleur in zijn computerprogramma. Echter wat hij ook probeerde, hij kreeg niet de kleur die hij wilde.
Hoe zit het echt?
Elke kleurenprinter print zijn kleuren net even anders. Het maakt niet uit of dezelfde toner en hetzelfde merk wordt gebruikt. Elke printer is uniek. Omgevingsinvloeden hebben ook grote invloed op de kleur. Neem bijvoorbeeld de temperatuur en de vochtingheidsgraad in de omgeving waarin de printer staat. Elementen die de printer beinvloeden en dus ook de KLEUR.
Wat is de oplossing die wij jou bieden?
Je ontdekt welke kleuren er door jouw printer te prinetn zijn door het boek, of de kleurenkaarten die je selecteert, uit te printen. Je selecteert je kleur op de uitgeprinte kleurenkaart en je leest de kleurenseperatie hierop af. In jouw softwareprogramma voer je vervolgens deze kleur in en maakt een testprint. Indien nodig stelt je nog fractioneel bij.
Acceptatie met het resultaat.
Veel mensen proberen het maximale uit hun kleurenprinter te halen. De kleur moet zo exact mogelijk worden afgedrukt. Helaas blijkt het keer op keer, dat de echte gewenste kleur door de printer niet haalbaar is. Hij zal nooit DIE exacte kleur uitprinten. Door het uitprinten van het Full Color Referentie Boek weet u exact welke kleuren uw printer wel print. Kies de dichtsbijzijnde kleur en accepteer deze keus. Na acceptatie hoeft u uw kostbare tijd er niet meer aan te besteden.
Meer informatie: www.fullcolorbook.com
TIP 1
Controleer nog wel regelmatig of de kleur na verloop van tijd niet gaat afwijken. Zodra de kleur verloopt kunt je het Full Color Referentie Boek opnieuw printen om bij te stellen. Gooi oude prints van het boek weg, de kleuren kunnen door invloeden verschieten. Dat is het mooie van een e-book, de kleuren blijven digitaal onaangetast!
TIP 2
Zodra je het boek bestelt ontvangt je ook nog 3 bonus kleurenboeken.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 86 bytes) in /public/sites/www.bureau-scherpenisse.nl/blog/wp-settings.php on line 307